FCSB a dat răspunsul în privința plecării lui Ovidiu Popescu, după oferta de la Sepsi

FCSB a dat răspunsul în privința plecării lui Ovidiu Popescu, după oferta de la Sepsi

FCSB a dat răspunsul în privința plecării lui Ovidiu Popescu (30 de ani), cel mai vechi fotbalist din lotul „roș-albaștrilor”.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dat răspunsul în privința plecării lui Ovidiu Popescu, fotbalist căruia îi expiră contractul cu echipa la finalul lunii iunie și care a bătut palma cu Sepsi pentru un transfer în Superligă.

Becali a lăsat de înțeles că nu va încerca să-l oprească pe Popescu din drumul către Sepsi cu o nouă ofertă de prelungire a contractului deoarece fotbaliștii care-i sunt concurenți pe post sunt mai buni și nu va avea șanse să joace.

ADVERTISING

"Nu știu, întrebați-l pe el. Dacă s-au înțeles înseamnă că merge, nu? Păi, dacă e liber… Am zis că vreau să rămână la noi, dar pentru ce să-l ținem? Ăștia vor să joace, joacă în locul lui Kiki sau Radunovic? Sau în locul lui Lixandru, Șut? Ne-am folosit de el, îi mulțumim, dar nu mai merge acum…", a spus Gigi Becali la reședința sa, într-o discuție cu jurnaliștii.

La FCSB din 2016, Ovidiu Popescu a strâns 36 de meciuri (1808 minute) în toate competițiile sezonului, cu un gol și o pasă decisivă în contul său. Per total, fotbalistul a acumulat 248 de meciuri, șase goluri și 13 assist-uri în tricoul FCSB.

ADVERTISING

El este cotat la 700.000 de euro de către Transfermarkt.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!