FCSB a primit răspunsul după oferta făcută Fiorentinei pentru Louis Munteanu

FCSB a primit răspunsul după oferta făcută Fiorentinei pentru Louis Munteanu

FCSB a primit, marți, răspunsul după oferta pentru transferul lui Louis Munteanu (21 de ani) de la Fiorentina.

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o primă rundă de negocieri cu agentul lui Louis Munteanu, Pietro Chiodi, și cu reprezentanții Fiorentinei pentru transferul atacantului. Omul de afaceri a oferit 700.000 de euro, apoi a ridicat suma până la 1,2 milioane de euro pentru semnătura lui Louis Munteanu.

Totuși, n-a fost de ajuns pentru Fiorentina, care a solicitat 1,5 milioane de euro pentru a spune "da" plecării lui Louis Munteanu, atacant care mai are contract cu echipa italiană până în vara lui 2025.

ADVERTISING

Becali a anunțat că nu e de acord să plătească suma dorită de șefii clubului toscan, dar negocierile continuă.

"Am crescut de la 700 de mii la 1 milion la Louis Munteanu și au zis că să vadă, că nu cred că îl dau cu un milion, că vor un milion și jumătate. Eu atât nu dau. Un milion, un milion două sute aș merge.

Achiziție definitivă, normal, dar aici e vorba că și jucătorul are salariul mare. Sunt niște lucruri de pus în balanță. Nu poți să îi dai așa. Ei (n.r. – Fiorentina) au făcut și ei ofertă (n.r. – de prelungire). Dar jucătorul vrea să joace. Dar trebuie să îi dai oferta pe care o fac ei și e cam mare oferta. Se ajunge la vreo 30.000 de euro pe lună.

ADVERTISING

La al 3-lea, al 4-lea an ajungi pe la 40.000 de euro și e mult. Dacă ei scad și la salariu să ajungă la un 20.000 de euro pe lună, aș da. Și să crească în 5 ani. El a zis că o să comunice 1 milion, dar au cerut 1,5. Mai negociem. Până la 1,2 aș da", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!