Radu Drăguşin, criticat dur de presa italiană după eșecul la scor cu Inter: A fost mereu în contratimp

Radu Drăguşin, criticat dur de presa italiană după eșecul la scor cu Inter: A fost mereu în contratimp

Fundașul român de 20 de ani Radu Drăgușin a fost aspru criticat de presa din Peninsulă după ce formația sa Salernitana a fost distrusă de Inter sâmbătă seara, scor 5-0 în runda curentă din Serie A.

Inter a făcut spectacol cu cei din Salerna în etapa cu numărul 28 din Italia, iar la final presa a reacționat în ceea ce privește calitățile fundașului central din România: „Drăgușin suferă întotdeauna”, a început Gazzetta dello Sport, care i-a acordat fundașului român nota 4. Același cotidian roz continua analiza: „Unde se întorcea, întotdeauna exista Lautaro Martinez acolo. A reuşit o recuperare la început, dar a fost o excepție. Este o suferință continuă, iar întârzierea de la 3-0 a devenit fotografia serii”.

ADVERTISING

Aceste critici vin totuși după câteva prestații foarte bune la rând făcute de Drăgușin, care e împrumutat în acest retur de Juve la Salernitana, după ce în tur el a jucat la Sampdoria.

„Încă un meci slab pentru fundaşul central al lui Salernitana, care s-a aflat mereu în contratimp.”, a scris şi publicaţia Tuttomercatoweb.

Drăgușin e pe lista jucătorilor convocați de Edi Iordănescu pentru partidele amicale din luna martie ale României cu Grecia și Israel.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!