Probleme pentru Dennis Man la Parma? ”Mai are doar două opţiuni!”

Probleme pentru Dennis Man la Parma? ”Mai are doar două opţiuni!”

Dennis Man are probleme din ce în ce mai mari la Parma, grupare de Serie B, iar în ultima perioadă sunt zvonuri care ar duce la plecarea românului.

Fostul jucător de la FCSB nu a prins niciun minut în ultima partidă a Parmei, câștigată de cruciați cu scorul de 2-1 în fața celor de la Cittadella, în deplasare.

Meciul a contat pentru etapa cu numărul 10 din Serie B, iar Dennis Man nu a participat la victoria echipei sale.

Man a fost lăsat pe banca de rezerve şi nu a fost utilizat nici măcar un minut în deplasarea de la Cittadella, iar după partidă, antrenorul său Enzo Maresca a pus punctul pe i în ceea ce privește situația românului: ”E clar că Dennis Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opţiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporţi, ori îl pui în dificultate!

Totul depinde de el, eu am luat nişte decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleaşi decizii. Eu sunt aici pentru a găsi soluţii şi pentru a obţine maximum”, puncta managerul Parmei la conferința de presă de după joc.

ADVERTISING

Man are două goluri în actuala stagiune, iar Parma ocupă abia locul 13 în acest campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!