Dennis Man: "Am vrut să mai rămân la FCSB" | Cine i-a transmis că trebuie să plece

Dennis Man: "Am vrut să mai rămân la FCSB" | Cine i-a transmis că trebuie să plece

Dennis Man dezvăluie că ar fi vrut să mai rămână la FCSB.

Atacantul în vârstă de 23 de ani, transferat la începutul anului la Parma, spune că și-ar fi dorit să încheie sezonul trecut alături de „roș-albaștri”, pentru a se lupta la titlu.

Mihai Stoica i-a transmis însă că oferta făcută de Parma pentru el este foarte importantă și transferul nu poate fi amânat.

"Eu aș fi dorit să mai rămân la FCSB până în vară. Știam de interesul Parmei, dar voiam să stau să ne luptăm pentru titlu. Eram o echipă tot mai unită, ne simțeam bine în teren unii cu alții și cred că am fi avut o șansă să luăm campionatul. Nu știu dacă îl câștigam și dacă rămâneam eu acolo, dar acum e târziu pentru asta", a spus Man pentru specialarad.ro.

ADVERTISING

"A venit MM (Mihai Stoica - n.red.) la mine și mi-a spus că trebuie să plec acum, nu se mai poate amâna nimic. Sunt prea mulți bani în joc, mi-a spus el. În momentul acela l-am sunat pe Vali (Mihăilă - n.red.) și l-am întrebat cum e la Parma, că am văzut că e pe penultimul loc. Vali mi-a spus că totul este perfect, condițiile de pregătire, echipa, conducerea, tot. Am zis că e ok și am semnat", a adăugat atacantul român.

11 milioane de euro, plus alte două milioane de euro sub formă de bonusuri, este suma pentru care FCSB l-a cedat pe Dennis Man la Parma.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇