"Cazul Dennis Man", dezbătut în presa din Italia

"Cazul Dennis Man", dezbătut în presa din Italia

Dennis Man a fost adus la Parma ca o mare speranță, dar până acum n-a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și să justifice cele 13 milioane de euro cheltuite pentru el.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a avut evoluții dezamăgitoare în acest sezon, iar jurnaliștii italieni vorbesc despre „cazul Dennis Man”.

La forma slabă arătată de Man în acest sezon ar putea cântări și procesul cu fostul său impresar, Anamaria Prodan, care îi solicită despăgubiri pentru transferul la Parma.

"În mijlocul unei crize de joc și rezultate, la Parma izbucnește și cazul Dennis Man. Jucătorul român a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren în meciul cu Reggina, asta poate și din cauza presiunii pe care o suferă în acest moment", notează publicația Sport Parma.

ADVERTISING

"Talentul lui Man nu a ieșit până acum la iveală, iar atitudinea sa pe teren este aproape întoadeauna iritantă. Rămâne de văzut cum ca reuși Krause (patronul Parmei - n.red.) să rezolve problema având în vedere suma cheltuită pentru a-l transfera de la FCSB. Între timp, Man se confruntă cu un proces cu Anamaria Prodan, fostul său agent, care îi cere jucătorului un onorariu de 350.000 de euro pentru transferul la Parma", continuă sursa în cauză.

Două goluri în 6 meciuri a marcat Dennis Man în acest sezon din Serie B.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇