Primul antrenor care se propune la CFR Cluj: "Trebuia să antrenez de mult o echipă mare"

Primul antrenor care se propune la CFR Cluj: "Trebuia să antrenez de mult o echipă mare"

Un antrenor român se propune deja la CFR Cluj pentru a veni în locul lui Dan Petrescu.

Ionuț Chirilă spune că este omul potrivit pentru a o antrena pe CFR Cluj, dar că este blocat.

„Lucrurile astea trebuiau să se întâmple de mult timp în fotbalul românesc, să antrenez o echipă mare, dar sunt blocat. Domnul Dragomir știe bine el ce spune. Ceea ce s-a întâmplat ieri la Cluj demonstrează mediocritatea campionatului românesc, cu repercursiuni grave asupra celor 2 echipe naționale care au ajuns să fie umilite de Muntenegru și alte naționale care nu prea se cunosc prin lume. Discuția e mult mai amplă, se numesc antrenori și conducători nu pe criterii de competență ci cu totul altele care nu au legătura cu perfomanța”, a spus Ionuț Chirilă la Sport Total FM.

ADVERTISING

Apoi, Chirilă a explicat ce îl recomandă să ajungă antrenor pe banca lui CFR Cluj.

"E o artă să transformi un jucător de 10.000 de dolari într-unul de 1 milion. Sunt multe echipe care joacă din realizările individuale ale unor jucători peste media campionatului și nu din forța colectivă care ar trebui să fie apanajul antrenorului și atunci rezultatele sunt mincinoase", a mai spus Chirilă.

Chirilă a pregătit în carieră Electromagnetica, Unirea Focșani, Jiul, UTA, Concordia Chiajna, CSMS Iași, ASA Târgu Mureș și Academica Clinceni.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!