Presa din Italia explică de ce Simona Halep nu a disputat o finală de Grand Slam în acest an

Presa din Italia explică de ce Simona Halep nu a disputat o finală de Grand Slam în acest an

Presa din Italia a analizat parcursul Simonei Halep din acest an.

Jurnaliștii de la renumitul portal Ubitennis și-au amintit de semifinala disputată de Simona Halep la Australian Open 2019 împotriva Garbinei Muguruza, pe care au inclus-o pe locul 8 în topul celor mai bune meciuri din 2020.

Italienii scriu că Simona a făcut un meci foarte bun, dar că diferența s-a făcut la serviciu și la faptul că sportiva noastră nu a fost mai curajoasă în venirile la fileu.

"A fost un meci cu adevărat fierbinte și nu doar prin prisma condițiilor climatice. Halep nu a jucat rău deloc, ci dimpotrivă, în timpul schimburilor a fost chiar puțin mai eficientă decât adversara sa. Totuși, Muguruza a făcut diferența prin faptul că a avut 10 ași și 30 de veniri la fileu, dintre care 20 câștigate, iar Halep doar 2 ași și 5 veniri la fileu, doar două dintre ele fiind câștigate", a comentat sursa citată meciul pierdut de Simona cu 7-6 (8), 7-5.

ADVERTISING

Italienii notează însă că Simona și-a revenit rapid și, luna următoare, a câștigat turneul de la Dubai, după o finală cu Elena Rybakina. Acest meci este inclus pe locul 9 în topul celor mai frumoase din acest an.

"Simona Halep are un tip de tenis care poate fi transformat perfect pentru a construi un mixt excelent de stiluri. La Dubai, Simona a răspuns forței Elenei Rybakina cu varietatea de unghiuri găsite și cu o acoperire excelentă a terenului, care i-a permis să prelungească schimburile până când a găsit ocazia unui contraatac", a scris sursa citată.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!