Ilie Năstase intervine în disputa dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir

Ilie Năstase intervine în disputa dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir

Ilie Năstase îi dă dreptate Simonei Halep în disputa pe care aceasta a avut-o cu fostul președinte al Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.

Fostul mare tenismen român spune că Simona a avut noroc că părinții ei și-au putut permite s-o țină la tenis pentru că din partea Federației Române de Tenis n-a primit niciun ajutor.

"Este în trecut și asta rămâne. Așa a fost! Dacă nu erau părinții ei mai înstăriți, nu ajungea unde a ajuns. Nu este doar cazul ei. Toți am pățit același lucru, nu doar ea", a spus Ilie Năstase pentru Prosport.

ADVERTISING

"Nu am avut șansa să ne naștem într-o țară bogată… Țara este bogată, dar au sărăcit-o alții. Nu s-a investit în sport și dacă nu se investește în sport, o să investim de zece ori mai mult în sistemul sanitar", a adăugat fostul lider ATP.

Simona Halep a mărturisit, într-o discuție cu Andi Moisescu pe YouTube, că a primit interdicția de a se mai antrena la Centrul Național de Tenis în 2011, când președintele Federației Române de Tenis era Ruxandra Dragomir.

Simona spune că FRT a luat această decizie drept o pedeapsă pentru că nu a putut juca în Fed Cup în acel an din cauza unei accidentări.

ADVERTISING

Ruxandra Dragomir a spus că nu-și mai amintește de acest episod.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!