Dan Petrescu, după înfrângerea lui CFR Cluj: "Nu mi s-a întâmplat niciodată"

Dan Petrescu, după înfrângerea lui CFR Cluj: "Nu mi s-a întâmplat niciodată"

Dan Petrescu pune înfrângerea suferită de CFR Cluj pe teren propriu cu UTA Arad pe seama ghinionului.

Antrenorul campioanei se declară mulțumit de jocul echipei sale, dar laudă prestația defensivă a arădenilor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Eu zic că echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză. Am avut şi ocazii, şi o bară, ceva faze dubioase în careu. Am spus că UTA ştie să se apere. Cred că am pierdut din cauza ghinionului. Cred că mai jucam trei zile şi mingea nu intra în poartă. Cred că portarul lor a fost cel mai bun de pe teren”, a spus Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

„Ştiam că va veni şi o perioadă grea, asta e cea mai grea din cei trei ani. Nu am avut capacitatea de a opri această alunecare. Să pierzi două meciuri acasă nu mi s-a întâmplat niciodată la echipele pe care le-am antrenat. Jucătorii şi-au dorit, dar unii vin după COVID-19, după accidentări, după naţională. Nu cred că scorul reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Sunt meciuri şi meciuri. Şi eu am câştigat meciuri când nu am avut ocazii. Mai trebuie şi să pierzi. E îngrijorător, alarmant, nu s-a terminat campionatul, dar probleme sunt. Dacă nu erau, azi câştigam meciul”, a adăugat Dan Petrescu.

Înfrângerea cu UTA a fost cea de-a doua consecutivă suferită de CFR Cluj pe teren propriu în Liga 1, după cea cu Gaz Metan Mediaș.

3 este locul ocupat de formația din Gruia în clasamentul LIgii 1, cu 21 de puncte strânse în 11 meciuri.

Pentru clujeni urmează meciul din Europa League cu AS Roma, însă Dan Petrescu nu-și face iluzii.

„În Europa League nu trebuie să ne facem iluzii, nici noi, nici voi. Campionatul e prioritatea. Nu ştiu ce şanse avem în Europa League. Nu prea avem aşteptări. Azi era meciul care trebuia câştigat. Celor care vor fi apţi cu Roma, eu le zic să joace meciul vieţii. Avem şi noi 10% şanse acolo. E grav că mai avem opt meciuri într-un timp scurt şi poate se întoarce şi norocul pe strada noastră”, a conchis Bursucul.

Meciul dintre CFR Cluj și AS Roma, din etapa a 4-a a grupelor Europa League, va avea loc joi seara, de la ora 22:00.

Iată ce mai poți citi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖