Poli Iași și Gloria Buzău anunță despărțirea de antrenorii Tony da Silva și Andrei Prepeliță - oficial

Poli Iași și Gloria Buzău anunță despărțirea de antrenorii Tony da Silva și Andrei Prepeliță - oficial

Poli Iași a anunțat, miercuri, despărțirea de antrenorul Tony da Silva (43 de ani). De asemnea, Gloria Buzău, nou promovată în Superliga, a anunțat despărțirea de Andrei Prepliță (38 de ani).

Printr-un comunicat oficial, Poli Iași a anunțat, miercuri, rezilierea de comun acord a contractului lui Tony da Silva.

"Pentru binele echipei Poli Iaşi, am decis să închei, astăzi, contractul. Vă mulţumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări şi pentru critici. Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înţeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva şi vor rămâne mereu în amintirea mea", a spus tehnicianul portughez.

ADVERTISING

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie 2024.

Poli Iași a fost antrenată de Tony da Silva în 16 meciuri. În acest sezon, portughezul a strâns nouă partide, dintre care trei victorii, un egal și cinci înfrângeri.

Mulțumim, Tony da Silva!Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la...

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 4 septembrie 2024

Andrei Prepeliță nu mai este antrenorul Gloriei Buzău

Gloria Buzău a anunțat, miercuri, despărțirea de antrenorul Andrei Prepeliță (38 de ani).

Gloria Buzău este ultima în Superliga, cu cinci puncte obținute în opt etape. Extrem de nemulțumiți de rezultate, conducătorii clubului au decis să îl demită pe antrenorul care a promovat echipa la capătul sezonului trecut.

ADVERTISING

„Mulţumim, Andrei Prepeliţă. Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut. Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, apare în comunicatul celor de la Gloria Buzău.

👏Mulţumim, Andrei Prepeliţă❗️🇹🇩Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la...

Publicată de FC Buzău - pagina oficială pe Miercuri, 4 septembrie 2024

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!