Mihai Stoica numește fotbalistul căruia i-a refuzat transferul la FCSB: "Eu m-am opus"

Mihai Stoica numește fotbalistul căruia i-a refuzat transferul la FCSB: "Eu m-am opus"

Mihai Stoica (59 de ani) a numit fotbalistul al cărui transfer la FCSB l-a refuzat, în această perioadă de transferuri.

În contextul în care FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj cu două milioane de euro, Mihai Stoica a fost întrebat și despre Louis Munteanu (22 de ani), a cărui mutare la campioana României a fost în discuții până când atacantul a ales CFR Cluj.

Stoica a dezvăluit că s-a opus transferului lui Louis Munteanu și a precizat unul dintre motivele pentru care a făcut-o. El a declarat că dorința jucătorului, care nu și-a dorit să se transfere la FCSB, a contat foarte mult în recomandarea pe care i-a făcut-o lui Gigi Becali.

ADVERTISING

Rapid și CFR Cluj l-au dorit și ele pe Munteanu, alături de FCSB, iar atacantul a semnat în cele din urmă cu echipa din Gruia.

"Cu ochii închiși aș fi ales Bîrligea. Eu m-am opus la Louis Munteanu. Nu că a fost vorba între Louis Munteanu și altcineva. Era foarte important, a contat enorm pentru mine faptul că el nu voia să vină", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Louis Munteanu a marcat de două ori și a livrat o pasă decisivă în șase meciuri (349 de minute) jucate în toate competițiile sezonului la CFR Cluj.

ADVERTISING

El este cotat la 1,8 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!