FCSB ia o decizie importantă în privința lui Vlad Chiricheș: "Îmi e și jenă că o spun"

FCSB ia o decizie importantă în privința lui Vlad Chiricheș: "Îmi e și jenă că o spun"

FCSB este pregătită să ia o decizie importantă în privința lui Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașul central al echipei.

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB a anunțat că Vlad Chiricheș va fi, mai mult ca sigur, unul dintre jucătorii care vor fi scoși de pe lista jucătorilor eligibili pentru Superliga, după ultimele transferuri făcute.

Chiricheș era, oricum, tras pe linie moartă și mai juca doar la nevoie mare, însă Becali a precizat că el urmează să fie scos de pe lista pentru Superliga. Totuși, el va fi păstrat pentru meciurile din Europa League.

ADVERTISING

"Voi avea o decizie grea de luat că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur. Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș.

Și din respect pentru ceea ce el a fost în trecut o să il las pe listă doar pentru Europa League. Dacă Pinti o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune. Dar să știți că nu e nimeni vinovat.

ADVERTISING

Chiricheș e la FCSB că l-am vrut eu. Dar au fost mulți care m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor și mai bine îi ascultam că nu îl puneam pe băiat in situația asta penibilă. Dar asta este! Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!