FCSB negociază încă un transfer important, după Popescu și Bîrligea: Ofertă concretă de 750.000 de euro

FCSB negociază încă un transfer important, după Popescu și Bîrligea: Ofertă concretă de 750.000 de euro

FCSB negociază încă un transfer important la echipă, după ce a obținut deja semnăturile lui Mihai Popescu (31 de ani) de la Farul și Daniel Bîrligea (24 de ani) de la CFR Cluj.

Calificarea în Europa League a adus un plus semnificativ din punct de vedere al încasărilor pentru FCSB, care cheltuie acum bani pentru a-și întări echipa. Campioana României i-a transferat în ultimele zile pe Mihai Popescu de la Farul și pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, dar mai vrea jucători.

Potrivit ProSport, FCSB negociază deja transferul lui Constantin Grameni (21 de ani), fotbalistul Farului, pentru care a făcut o ofertă concretă de 750.000 de euro. Negocierile sunt în toi și se așteaptă răspunsul lui Gică Hagi.

ADVERTISING

Dacă va obține acordul "Regelui" pentru transferul lui Grameni, FCSB l-ar putea lăsa pe jucător să rămână încă un sezon la Farul, în funcție de ce se întâmplă cu Darius Olaru (26 de ani), căpitanul "roș-albaștrilor" având oferte să plece.

Constantin Grameni a jucat opt meciuri (650 de minute) în toate competițiile sezonului la Farul, timp în care a pasat decisiv o dată.

El este cotat la două milioane de euro de către Transfermarkt.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!