Patronul din Superliga care este aproape să-l ”sufle” pe Louis Munteanu celor de la FCSB și Rapid: „Are prima opțiune”

Patronul din Superliga care este aproape să-l ”sufle” pe Louis Munteanu celor de la FCSB și Rapid: „Are prima opțiune”

Louis Munteanu este atacantul cel mai curtat din Liga 1 în acest moment, cu cele 4 goluri ale sale din play-off la Farul Constanța, ultimul marcat chiar vineri seara, în victoria entuziasmantă cu CFR Cluj, scor 5-1.

FCSB și Rapid și-au exprimat în mod public dorința de a-l cumpăra pe Munteanu de la Fiorentina, club italian de care aparține tânărul jucător de 21 de ani. El este doar împrumutat în acest sezon la Farul lui Gică Hagi, așa cum s-a întâmplat de asemenea și stagiunea trecută, când Munteanu a marcat 10 goluri în campionat, fiind golgheterul formației care lua titlul.

ADVERTISING

Munteanu mai are un an de contract cu Fiorentina, însă cel mai probabil nu va reveni în Italia. Decizia principală este la Munteanu, însă un factor important va fi și cine va achita suma de transfer de 2 milioane de euro.

Florin Prunea, fost președinte la Dinamo și bun prieten cu Hagi, crede că prima șansă la transferul lui Munteanu o are tot Farul: ”Eu cred că prima opțiune Farul o are, pentru că au avut o relație corectă cu Fiorentina. Cred că și jucătorul și-ar dori mai mult la Farul. Contează și banii, dar îl văd mai mult la Farul”, a declarat Prunea la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

9 reușite în totalul de 29 de meciuri jucate în Superliga are Munteanu la Farul, plus patru pase de gol oferite, în acest sezon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!