Noul patron de la FCSB deține o avere de peste 100 de milioane de euro: A preluat echipa

Noul patron de la FCSB deține o avere de peste 100 de milioane de euro: A preluat echipa

FCSB are un nou patron. Retragerea lui Gigi Becali a adus după sine un nou patron, în acte, pentru echipa „roș-albastră”.

După ce Mihai Stoica a anunțat că s-a realizat cedarea acțiunilor de către Gigi Becali, care a fost înlocuit în consiliul de administrație de la FCSB, în funcția de președinte, de Mihai Stoica, s-a aflat și numele noului patron.

Potrivit Orange Sport, omul care deținde acum acțiunile FCSB pe numele său este Vasile Geambazi, nimeni altul decât nepotul lui Gigi Becali.

Inițial, Gigi Becali a vrut să treacă acțiunile de la FCSB pe numele fiicelor sale, Alexandra și Teodora, însă acestea au refuzat. Astfel, omul de afaceri a apelat din nou la Geambazi, omul pe numele căruia au mai fost trecute acțiunile FCSB și în trecut.

ADVERTISING

Astfel, după "schimbarea" de patron, FCSB va fi controlată tot de Gigi Becali, care are o relație de rudenie cu Geambazi.

Vasile Geambazi, cel care a mai controlat echipele Academica Clinceni și Unirea Constanța, are o avere de peste 100 de milioane de euro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!