CFR Cluj ironizează FCSB pentru criticile la adresa lui Horațiu Feșnic: "Ce s-a întâmplat acum?"

CFR Cluj ironizează FCSB pentru criticile la adresa lui Horațiu Feșnic: "Ce s-a întâmplat acum?"

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a ironizat-o pe FCSB pentru criticile la adresa lui Horațiu Feșnic, ca urmare a greșelilor pe care arbitrul originar din Cluj-Napoca le-a făcut în derby-ul Rapid – FCSB 1-0.

Balaj și-a adus aminte că FCSB l-a declarat pe Feșnic, în trecut, cel mai bun arbitru din Superligă și că a spus că îl vrea doar pe el arbitru la toate meciurile.

Replica lui Balaj a venit după ce FCSB l-a făcut praf pe Horațiu Feșnic și l-a acuzat de corupție ca urmare a deciziilor greșite pe care le- aluat în derby-ul pierdut cu Rapid, 0-1 în Giulești.

ADVERTISING

"A ajuns astfel încât Gigi Becali să-l vadă cel mai bun arbitru, că are nume de sfânt, că e legat de biserică și îl dorește numai pe el. Ce s-a întâmplat cu perioada aia? A fost cel mai lăudat de către Gigi Becali. El a arbitrat și la meciul cu Voluntari, când au făcut egal sezonul trecut, dar atunci a fost o greșeală a tușierului.

Nu mă așteptam ca CFR-ul să fie vinovată pentru ce s-a întâmplat în Giulești. Dar pot să înțeleg când vine așa ceva din zona aceasta", a spus Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, conform Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!