Nicușor Stanciu dezvăluie marea sa deziluzie din 2020: “Mi-a trebuit o lună să-mi revin”

Nicușor Stanciu dezvăluie marea sa deziluzie din 2020: “Mi-a trebuit o lună să-mi revin”

Fostul stelist Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai importanți stranieri români ai momentului în prezent, legitimat la Slavia Praga, a rememorat momentele importante din 2020.

Stanciu a terminat perfect acest an, cu golul victoriei semnat de el în Slavia – Viktoria Plzen 1-0, acum două zile, iar la final jucătorul de 27 de ani a făcut bilanțul unui an în care România a ratat calificarea la EURO 2021.

Gol superb marcat de Nicușor Stanciu, care a adus victoria pentru Slavia Praga

”Mă bucură tot ce s-a întâmplat în acest sezon, mai puțin ratarea întrării în grupele UEFA Champions League, iar apoi ratarea calificării cu echipa națională la Euro. Am suferit, mi-a trebuit o lună ca să-mi revin”, a ținut să puncteze mijlocașul român la emisiunea Liga DigiSport, de la DigiSport TV.

ADVERTISING

În plus, Slavia Praga a ratat calficarea în grupele Champions League, dar a mers în Europa League, acolo unde a prins primăvara europeană, alaturi de Bayer Leverkusen.

Stanciu are 10 goluri marcate în 42 de selecții la națională: ”Este o diferență totală între ce fac la club și ce fac la națională, de aceea nu e bine să compari. La națională ai maximum două zile să te pregătești, sunt jucători noi, pe care nu-i cunoști, nu ai relații de joc cu ei. Depinde și de meci, și de ce cere antrenorul…La națională, de exemplu, am jucat contra Suediei într-un sistem 4-4-2. Am jucat cu Tudor Băluță mijlocaș central. Mi-e greu să joc în poziția aceea, dar ce să fac..”, mai adăuga pentru sursa mai sus citată fostul decar din Ghencea.

ADVERTISING
Nicuşor Stanciu ~ Dublă superbă ~ ❤😱

Pe lângă calificarea cu Praga în 16-imile Europa League, Stanciu mai poate fi bucuros în plan personal, căci i s-a născut primul copil în 2020, o fetiță, pe nume Ecaterina.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj renunță la doi jucători

Noi amănunte despre oferta de 12 milioane de euro primită de FCSB pentru Dennis Man

Mircea Cărtărescu, despre scrierea terapeutică a cărții care l-a vindecat după COVID, despre frici, depresie și pisica oarbă și zen, ca un bătrân chinez - Interviu Video

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!