Nicușor Stanciu dezvăluie marea sa deziluzie din 2020: “Mi-a trebuit o lună să-mi revin”

Nicușor Stanciu dezvăluie marea sa deziluzie din 2020: “Mi-a trebuit o lună să-mi revin”

Fostul stelist Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai importanți stranieri români ai momentului în prezent, legitimat la Slavia Praga, a rememorat momentele importante din 2020.

Stanciu a terminat perfect acest an, cu golul victoriei semnat de el în Slavia – Viktoria Plzen 1-0, acum două zile, iar la final jucătorul de 27 de ani a făcut bilanțul unui an în care România a ratat calificarea la EURO 2021.

Gol superb marcat de Nicușor Stanciu, care a adus victoria pentru Slavia Praga

”Mă bucură tot ce s-a întâmplat în acest sezon, mai puțin ratarea întrării în grupele UEFA Champions League, iar apoi ratarea calificării cu echipa națională la Euro. Am suferit, mi-a trebuit o lună ca să-mi revin”, a ținut să puncteze mijlocașul român la emisiunea Liga DigiSport, de la DigiSport TV.

ADVERTISING

În plus, Slavia Praga a ratat calficarea în grupele Champions League, dar a mers în Europa League, acolo unde a prins primăvara europeană, alaturi de Bayer Leverkusen.

Stanciu are 10 goluri marcate în 42 de selecții la națională: ”Este o diferență totală între ce fac la club și ce fac la națională, de aceea nu e bine să compari. La națională ai maximum două zile să te pregătești, sunt jucători noi, pe care nu-i cunoști, nu ai relații de joc cu ei. Depinde și de meci, și de ce cere antrenorul…La națională, de exemplu, am jucat contra Suediei într-un sistem 4-4-2. Am jucat cu Tudor Băluță mijlocaș central. Mi-e greu să joc în poziția aceea, dar ce să fac..”, mai adăuga pentru sursa mai sus citată fostul decar din Ghencea.

ADVERTISING
Nicuşor Stanciu ~ Dublă superbă ~ ❤😱

Pe lângă calificarea cu Praga în 16-imile Europa League, Stanciu mai poate fi bucuros în plan personal, căci i s-a născut primul copil în 2020, o fetiță, pe nume Ecaterina.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CFR Cluj renunță la doi jucători

Noi amănunte despre oferta de 12 milioane de euro primită de FCSB pentru Dennis Man

Mircea Cărtărescu, despre scrierea terapeutică a cărții care l-a vindecat după COVID, despre frici, depresie și pisica oarbă și zen, ca un bătrân chinez - Interviu Video

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!