New York Times, despre Serena Williams: "A zdruncinat-o pe Simona Halep"

New York Times, despre Serena Williams: "A zdruncinat-o pe Simona Halep"

Publicația americană New York Times a explicat motivele pentru care Serena Williams nu se va retrage după eliminarea de la Australian Open.

Americanca a izbucnit în lacrimi când a fost întrebată de retragere, iar presa a început deja să speculeze pe acest subiect.

Totuși, cei de la New York Times notează că Serena nu va face acest lucru. "Adio, Serena? Nu așa de repede", titrează sursa citată.

Publicația americană mai scrie că Serena este cea mai bună jucătoare din istorie și că, fiind o campioană, nu se va retrage după un eșec.

ADVERTISING

Americanii scriu că lacrimile de la finalul meciului cu Naomi Osaka au fost cauzate de emoții, dar că Serena nu ia în calcul varianta retragerii. Asta deoarece meciul cu Simona Halep i-a demonstrat că încă mai poate să joace la cel mai înalt nivel.

"În sferturile de finală, Serena a zdruncinat-o pe Simona Halep, care o învinsese cu ușurință în finala de la Wimbledon 2019. Williams a jucat împotriva lui Halep cu o claritate răzbunătoare pe care nu am mai văzut-o de ani de azile. Privind desfășurarea acelui meci, nu m-am putut abține să nu mă gândesc la finala Australian Open 2009, când a distrus-o pe Dinara Safina în mai puțin de o oră", a comentat sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apoi, New York Times încheie cu un mesaj precis: "Dacă credeți că Serena vrea să iasă așa din joc, mai gândiți-vă".

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!