Presa internațională, despre înfrângerea suferită de Simona Halep in fața Serenei Williams

Presa internațională, despre înfrângerea suferită de Simona Halep in fața Serenei Williams

SpotMedia.ro vă prezintă principalele comentarii apărute în presa internațională după meciul dintre Simona Halep și Serena Williams de la Australian Open.

Iată ce a scris presa internațională:

Punto de Break: "Prestație uriașă din partea Serenei, care a "împachetat-o" pe Halep și a ajuns în semifinale. Un meci mare scris cu majuscule în sferturile de finală între Serena Williams și Simona Halep. Americanca a strâns din dinți și și-a luat revanșa după înfrângerea suferită în finala de la Wimbledon 2019. Serena a fost foarte serioasă și concentrată, având în vedere că știa ce poate produce consistența lui Halep".

ADVERTISING

CNN: "Serena Williams a depășit-o pe Simona Halep și va avea o semifinală blockbuster cu Naomi Osaka. În fața româncei, Serena a avut o evoluție dominantă".

Daily Mail: "Serena Williams dă timpul înapoi și obține o victorie superbă în fața Simonei Halep. Serena pare pregătită să egaleze recordul lui Margaret Court. Părând mai pregătită fizic ca oricând de la revenirea pe teren, Serena a avut nevoie de doar 82 de minute pentru a obține victoria. Ea a arătat o mobilitate incredibilă împotriva uneia dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din circuit".

ADVERTISING

Tennis Magazine: "Ce victorie! Și de acum înainte va fi doar mai dificil. Halep a avut probleme pe al doilea serviciu în acest meci"

Amintim că Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open.

Sportiva noastră a cedat în fața americancei, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci intens.

Simona se întoarce acasă după un parcurs totuși bun la Australian Open.

Pentru Simona urmează o pauză scurtă, până pe 1 martie, când va începe turneul de la Doha.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!