Edi Iordănescu a găsit vinovații după ce CFR Cluj a ratat șansa să urce pe primul loc în Liga 1: "O seară catastrofală"

Edi Iordănescu a găsit vinovații după ce CFR Cluj a ratat șansa să urce pe primul loc în Liga 1: "O seară catastrofală"

Edi Iordănescu, antrenorul formației CFR Cluj, a fost nervos la finalul meciului cu FC Voluntari, terminat la egalitate, scor 0-0.

Gruparea din Gruia a ratat pentru a treia oară în ultimele săptămâni șansa să treacă pe primul loc.

Edi Iordănescu a fost foarte nervos și a dat vina pe arbitraj.

"A fost o seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Eu sunt de 12 etape aici, dar niciodată n-am comentat arbitrajul. E peste capacitatea mea de a înțelege lucrurile. Am avut gol valabil, în aceeași fază a fost un penalty clar. Nu vezi golul, nu vezi penalty-ul, dar ce vezi? Am mai avut un penalty la Armaș, care a blocat mingea cu mâna. Sunt trei greșeli mari, nu vorbim despre viciere de rezultat, ci despre o seară catastrofală.

E strigător la cer. Eu n-am strigat, că văd că se poartă, și am ajuns în situația asta. Ce să fac? Să ies să strig? E o problemă, au fost trei greșeli majore, eu nu pot să mă împac cu lucrurile astea. Avem arbitri buni și foarte buni, dar în seara asta, când sunt trei mari erori, e clar că ai o problemă tu, ca arbitru. Nici n-au fost faze grele. Noi am văzut de la 30 de metri, el n-a văzut de la șase metri. E clar că e o problemă majoră. Domnul din seara asta are o problemă majoră, sper să doarmă liniștit, că eu nu voi dormi liniștit", a spus Edi Iordanescu, citat de DigiSport.ro.

În schimb, Iordănescu s-a arătat mulțumit de jocul lui CFR Cluj.

"Echipa a încercat, a căutat o circulație bună a balonului, în ciuda gazonului, care ne-a pus probleme. Ne așteptam ca adversarul să se pună pe două linii. Am avut ocazii, la Hoban, la Itu, la Deac, ocazii foarte mari.

Ne-a lipsit inspirația și ultima execuție. Repriza a doua, din nou, am încercat un joc ofensiv, am avut ocazii. Am întâlnit și un portar într-o seară excepțională", a completat Edi.

CFR Cluj a terminat, scor 0-0, cu FC Voluntari, și e pe locul 2, cu 48 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar un golaveraj mai slab.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!