Edi Iordănescu a găsit vinovații după ce CFR Cluj a ratat șansa să urce pe primul loc în Liga 1: "O seară catastrofală"

Edi Iordănescu a găsit vinovații după ce CFR Cluj a ratat șansa să urce pe primul loc în Liga 1: "O seară catastrofală"

Edi Iordănescu, antrenorul formației CFR Cluj, a fost nervos la finalul meciului cu FC Voluntari, terminat la egalitate, scor 0-0.

Gruparea din Gruia a ratat pentru a treia oară în ultimele săptămâni șansa să treacă pe primul loc.

Edi Iordănescu a fost foarte nervos și a dat vina pe arbitraj.

"A fost o seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Eu sunt de 12 etape aici, dar niciodată n-am comentat arbitrajul. E peste capacitatea mea de a înțelege lucrurile. Am avut gol valabil, în aceeași fază a fost un penalty clar. Nu vezi golul, nu vezi penalty-ul, dar ce vezi? Am mai avut un penalty la Armaș, care a blocat mingea cu mâna. Sunt trei greșeli mari, nu vorbim despre viciere de rezultat, ci despre o seară catastrofală.

ADVERTISING

E strigător la cer. Eu n-am strigat, că văd că se poartă, și am ajuns în situația asta. Ce să fac? Să ies să strig? E o problemă, au fost trei greșeli majore, eu nu pot să mă împac cu lucrurile astea. Avem arbitri buni și foarte buni, dar în seara asta, când sunt trei mari erori, e clar că ai o problemă tu, ca arbitru. Nici n-au fost faze grele. Noi am văzut de la 30 de metri, el n-a văzut de la șase metri. E clar că e o problemă majoră. Domnul din seara asta are o problemă majoră, sper să doarmă liniștit, că eu nu voi dormi liniștit", a spus Edi Iordanescu, citat de DigiSport.ro.

ADVERTISING

În schimb, Iordănescu s-a arătat mulțumit de jocul lui CFR Cluj.

"Echipa a încercat, a căutat o circulație bună a balonului, în ciuda gazonului, care ne-a pus probleme. Ne așteptam ca adversarul să se pună pe două linii. Am avut ocazii, la Hoban, la Itu, la Deac, ocazii foarte mari.

Ne-a lipsit inspirația și ultima execuție. Repriza a doua, din nou, am încercat un joc ofensiv, am avut ocazii. Am întâlnit și un portar într-o seară excepțională", a completat Edi.

CFR Cluj a terminat, scor 0-0, cu FC Voluntari, și e pe locul 2, cu 48 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar un golaveraj mai slab.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇