Medalie de aur pentru gimnasta Sabrina Voinea, la Cupa Mondială de la Doha

Medalie de aur pentru gimnasta Sabrina Voinea, la Cupa Mondială de la Doha

Aflată la prima ei competiție la nivel de senioare, gimnasta româncă Sabrina Voinea a cucerit medalia de aur în cadrul Cupei Mondiale de gimnastică artistică de la Doha, Qatar.

Sabrina Mânecă Voinea, 15 ani, din Constanța, antrenată de mama sa, Camelia Voinea, dar și de Cristian Moldovan, a cucerit aurul la Doha în proba de la bârnă, unde a fost notată de comisia de arbitre cu un punctaj de 13.766, bifând un aur la chiar primul său concurs la senioare. Pe podium s-au mai clasat Anna Lashchevska (Ucraina – 13.333), iar bronzul a fost obținut de Emma Leonie Malewski (Germania – 13.233).

ADVERTISING

Tot în după-amiaza zilei de sâmbătă, Sabrina va concura și în finala de la sol în Qatar. De asemenea, avem o reprezentare și la masculin, unde Andrei Muntean este prezent în finala de la paralele.

Sabrina Voinea - 🥇 BB EF - 2023 Doha World Cup

Sabrina Voinea este cotată drept una dintre cele valoroase junioare ale României. Trebuie spus că ea a fost descoperită în cadrul programului “Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu, cei mai mari antrenori din lume la capitolul gimnastică artistică, de departe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇