Costel Gâlcă a refuzat o ofertă impresionantă din prima ligă a României

Costel Gâlcă a refuzat o ofertă impresionantă din prima ligă a României

Costel Gâlcă, fostul jucător legendar al Generației de Aur, dar și ultimul antrenor cu care FCSB a bifat titlul în România, abia în 2015, a refuzat recent o ofertă impresionantă din campionatul nostru, denumit mai nou Superliga.

FC Argeș este formația care l-a ofertat pe Gâlcă, chiar înaintea meciului din etapa intermediară a acestei săptămâni, meci pierdut de piteșteni, scor 0-1 în deplasare la Universitatea Craiova.

Viorel Tudose este cel care l-a ofertat pe Gâlcă, Tudose fiind finanțatorul ”vulturilor”, cu care Costel are o relație apropiată. Chiar dacă discuțiile au durat mai mult de două săptămâni, ele nu au dus până la urmă la niciun rezultat.

ADVERTISING

”Costel e un superprofesionist. N-are de ce să fie un secret că am discutat într-adevăr venirea lui la FC Argeș, dar nu i-am putut îndeplini în primul rând pretențiile legate de infrastructură în sensul că stadionul de la Pitești se dărâmă, trebuie să ne mutăm la Mioveni. Acolo intervin chestiuni de terenuri de antrenament, sală de recuperare, distanțe zilnice de parcurs și alte necesități adiacente. Au fost cereri absolut firești și de bun simț, dar, din păcate, în contextul actual ne-a fost imposibil să găsim rapid soluțiile optime, la nivelul pachetului dorit de Gâlcă”, a declarat Tudose pentru cotidianul ProSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Lui Gâlcă i s-ar fi pus la dispoziție un buget de 30.000 de euro ca salarii pentru echipa sa, el urmând să rămână cu o remunerație de 20-22.000 de euro lunar, adică imediat sub Dan Petrescu, care câștigă 25.000 de euro pe lună la CFR Cluj.

Și în 2022 Costel Gâlcă a avut o ofertă din România, una venită de la FC U Craiova, dar refuzată de fostul mijlocaș de la Espanyol Barcelona.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!