Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care Costel Gâlcă a fost dat afară de la FCSB

Gigi Becali dezvăluie motivul pentru care Costel Gâlcă a fost dat afară de la FCSB

Patronul celor de la FCSB, latifundiarul Gigi Becali a ținut să explice modul în care a plecat antrenorul Costel Gâlcă de la echipa sa, în 2015, deși el a fost ultimul team manager care a bifat titlul cu gruparea roș-albastră.

La finalul acelui an istoric, Gâlcă a bifat chiar tripla cu FCSB, campionat, Cupa și Cupa Ligii, dar aceste motive nu au fost suficiente pentru ca Becali să îi prelungească un contract scadent în acea vară, imediat după triumful din România.

”Nu făcea nimic Gâlcă, dădeam telefoane din pușcărie, făceam tot numai eu. O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat. La meciul de la Iași, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere. Nu era mare lucru să spună, că eu nu impun”, a declarat Gigi Becali la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă Nicolae Dică va mai continua la FCSB și după partida de duminică în fata UTA-ei, de la ora 20.30 în Liga 1, practic ultima șansă pe care tehnicianul din Pitești o mai are la fosta campioană a României.

Reamintim că FCSB s-a făcut de rușine în Conference League, pierzând dubla cu Silkeborg într-o manieră aiuritoare: 0-10!

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!