Măsuri dure anunțate de Rapid București după eșecul de la Iași. Doi jucători exponențiali au fost excluși din lot

Măsuri dure anunțate de Rapid București după eșecul de la Iași. Doi jucători exponențiali au fost excluși din lot

Rapid București a fost învinsă clar sâmbătă seara în Liga 1 de către Poli Iași, scor 1-3, în runda curentă de Superliga, iar după joc a avut loc o escapadă la care au participat doi jucători de bază.

Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși într-un club de noapte după acest eșec, cei doi fugind din cantonament. Echipa a înnoptat la Iași, alături de staff-ul tehnic, iar duminică după amiază a revenit în București. Președintele Daniel Niculae a anunțat măsuri aspre după aflarea acestei vești:

ADVERTISING

„Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a declarat Niculae pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Borza și Albu au primit notele 4 și 5 după un meci slab efectuat în deplasarea de la Politehnica. Rapid a pierdut o șansă mare de a veni în coasta liderului FCSB, la doar 4 puncte. Roș-albaștrii pot acum să se distanțeze la 10 puncte dacă vor învinge pe FC Botoșani.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!