FCSB anunță un nou jucător eligibil pentru regula „U21”: ”Va lua locul lui Lixandru”

FCSB anunță un nou jucător eligibil pentru regula „U21”: ”Va lua locul lui Lixandru”

Gruparea lideră a campionatului din România, roș-albaștrii de la FCSB au găsit o soluție pentru îndeplinirea regulii impuse de FRF în ultimii ani în fotbalul nostru, cea cu regula Under 21.

Mai exact, patronul Gigi Becali a găsit o soluție pentru ca FCSB să îndeplinească regula „U21”. Iar jucătorul descoperit este o reală surpriză, asta după ce titularul fundaș dreapta Alexandru Pantea s-a accidentat grav și va lipsi minimum 6 luni de pe teren.

„Îl avem. O să vedeți. Îl avem pe unul Pandele, dar el e închizător. Șut nu o să iasă niciodată. Lixandru poate. (n.r.: Lixandru a făcut penalti în meciul cu U Cluj) Și ce dacă? E prea mare jucător că să îl cert”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Gafa lui Lixandru nu a costat-o totuși pe FCSB, căci portarul Târnovanu a respins penaltiul bătut slab de Dan Nistor, iar scorul a fost egal, 0-0.

Pandele are 20 de ani, e produsul academiei FCSB și e unul dintre jucătorii eligibili pentru regul U21, pe lângă Tavi Popescu sau Radaslavescu. Are 1,83 înălțime și poate juca mijlocaș central, dar și jucător de bandă.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!