Dan Șucu a devenit sceptic în ce privește șansele la titlu ale Rapidului: ”Doar așa mai putem visa la campionat”

Dan Șucu a devenit sceptic în ce privește șansele la titlu ale Rapidului: ”Doar așa mai putem visa la campionat”

Patronul celor de la Rapid București s-a arătat realmente dezamăgit după ce gruparea vișinie a pierdut clar în deplasare la Poli Iași, sâmbătă seara, scor 1-3 în runda cu numărul 27 din Liga 1.

Șucu a asistat chiar din tribune la Iași la acest eșec neașteptat, venit după 5 victorii consecutive, și la final a tras concluziile. El spune că sunt încă puțini aceia care cred cu adevărat în șansele echipei la titlu: „N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

ADVERTISING

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări jucătorilor echipei adverse! Au fost foarte puternici", a comentat Dan Șucu, la plecarea de la stadion, în fața jurnaliștilor prezenți.

Rapidul a pierdut și în urma unei grave erori comise de căpitanul Cristi Săpunaru, la golul de 1-1, care practic i-a pasat mingea adversarului, Bettaieb, aflat la primul gol în Liga 1.

Urmează pentru Rapid un meci foarte greu cu UTA acasă, arădenii intrând mai nou și ei în lupta pentru play-off.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rapid e pe 2 acum, la egalitate cu CFR Cluj și poate ajunge la 10 puncte în spatele lui FCSB, dacă aceasta se impune duminică cu FC Botoșani.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!