Marius Șumudică, aproape de semnarea unui nou contract

Marius Șumudică, aproape de semnarea unui nou contract

Marius Șumudică este aproape de semnarea unui nou contract, după ce echipa sa, Gaziantep, a câștigat meciul disputat în Turcia contra lui Alanyaspor, scor 3-1.

Tehnicianul român ar urma să demareze negocierile pentru prelungirea contractului, care expiră în vara anului viitor.

Președintele Mehmet Buyukeksi a confirmat acest lucru.

”Anul trecut, am devenit președintele lui Gaziantep înaintea meciului cu Beșiktaș. După acel meci, în etapa a doua sau a treia, Șumudică a spus că are oferte, iar noi i-am prelungit contractul cu un an. Cu excepția echipelor mari, toate cluburile oferă doar un an de contract. Noi am oferit stabilitate și i-am prelungit contractul.

ADVERTISING

Eu privesc pe termen lung. Am câștigat trei meciuri, dar nu vom avea succes imediat. Am spus că vom evalua situația în martie sau aprilie. Acum, în ultimele patru etape, am întâlnit patru echipe foarte importante. Am bătut Bașakșehir, Fenerbahce, Kasimpașa și liderul Alanyaspor.

Niciuna dintre aceste victorii nu a venit accidental. Antrenorul nostru vrea să rămână. Sper că vom putea negocia după Anul Nou”, a spus șeful clubului, pentru presa turcă, citat de Digi Sport.

”Am un mesaj pentru fani. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract. Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec!

ADVERTISING

Nu vreau să părăsesc orașul, pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor”, a spus Șumudică după meci.

Iată ce a spus Șumudică imediat după meciul câștigat cu Alanyaspor

Aceasta a fost a patra victorie la rând pentru echipa lui Șumudică, ajungând astfel pe locul 2, la egalitate cu adversara de azi, dar cu un meci mai puțin disputat – 14.

Tot 14 meciuri au disputat și locul 1, Galatasaray, care are două puncte peste Gaziantep, și Fenerbahce, locul 4, cu un punct sub echipa lui Șumudică. Beșiktaș e pe 5, cu două puncte mai puțin decât Gaziantep, dar cu un meci mai puțin disputat.

ADVERTISING

Marius Șumudică ar putea urca pe primul loc, cel puțin pentru câteva ore, sâmbăta viitoare, când va juca împotriva ultimei clasate, Erzurum. Echipa are doar un punct în ultimele șapte meciuri.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇