Șumudică, mesaj tranșant despre viitorul său, după marea victorie de duminică

Șumudică, mesaj tranșant despre viitorul său, după marea victorie de duminică

Marius Șumudică, antrenorul echipei turce Gaziantep, a transmis un mesaj tranșant suporterilor, după ce echipa sa a câștigat meciul disputat în Turcia contra lui Alanyaspor, scor 3-1.

”Am un mesaj pentru fani. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract. Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec!

Nu vreau să părăsesc orașul, pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor”, a spus Șumudică după meci, scrie Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Acesta mai are contract cu echipa turcă până în vara anului 2021.

”Acesta a fost ultimul meci din 2020 și dedicăm victoria fanilor! Anul trecut am avut 24 de puncte în 17 etape, acum avem 27 în 14. Suntem într-un moment foarte bun, dar obiectivul e să fim în top 10”, a mai declarat antrenorul român.

Iată ce a spus Șumudică imediat după meciul câștigat cu Alanyaspor

Aceasta a fost a patra victorie la rând pentru echipa lui Șumudică, ajungând astfel pe locul 2, la egalitate cu adversara de azi, dar cu un meci mai puțin disputat – 14.

ADVERTISING

Tot 14 meciuri au disputat și locul 1, Galatasaray, care are două puncte peste Gaziantep, și Fenerbahce, locul 4, cu un punct sub echipa lui Șumudică. Beșiktaș e pe 5, cu două puncte mai puțin decât Gaziantep, dar cu un meci mai puțin disputat.

Marius Șumudică ar putea urca pe primul loc, cel puțin pentru câteva ore, sâmbăta viitoare, când va juca împotriva ultimei clasate, Erzurum. Echipa are doar un punct în ultimele șapte meciuri.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇