Echipa lui Șumudică a câștigat în Turcia după un meci în care a fost dominată copios. Reacție în stilul caracteristic a românului

Echipa lui Șumudică a câștigat în Turcia după un meci în care a fost dominată copios. Reacție în stilul caracteristic a românului

Echipa lui Marius Șumudică a câștigat, duminică, în meciul disputat în Turcia contra lui Alanyaspor.

Gaziantep a avut însă o posesie de doar 24%, în partida câștigată cu 3-1. Mai mult, conform statisticilor, a avut doar 6 ocazii de a marca, față de 15 ale adversarilor, precum și de trei ori mai puține pase.

Antrenorul român nu a fost însă deranjat de această statistică.

”Echipa adversă a avut posesia mingii de 76%. Dacă vor, pot să ia mingea acasă, eu am 3 puncte și 3 goluri”, a declarat Șumudică după meci.

ADVERTISING

Aceasta a fost a patra victorie la rând pentru echipa lui Șumudică, ajungând astfel pe locul 2, la egalitate cu adversara de azi, dar cu un meci mai puțin disputat – 14.

Tot 14 meciuri au disputat și locul 1, Galatasaray, care are două puncte peste Gaziantep, și Fenerbahce, locul 4, cu un punct sub echipa lui Șumudică. Beșiktaș e pe 5, cu două puncte mai puțin decât Gaziantep, dar cu un meci mai puțin disputat.

Marius Șumudică ar putea urca pe primul loc, cel puțin pentru câteva ore, sâmbăta viitoare, când va juca împotriva ultimei clasate, Erzurum. Echipa are doar un punct în ultimele șapte meciuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇