Alexandru Maxim vorbește în Turcia despre antrenorul momentului, românul Marius Șumudică

Alexandru Maxim vorbește în Turcia despre antrenorul momentului, românul Marius Șumudică

Fotbalistul român Alex Maxim, omul în mare formă în campionatul de fotbal al Turciei, marcator a patru goluri consecutive în Super Lig, a vorbit despre secretele antrenorului său de la Gaziantep, Marius Șumudică.

Șumudică e neînvins din luna ianuarie 2020 acolo, când pierdea cu Galata, iar acum două zile a învins în deplasarea de la Kasimpașa cu 4-0, ajungând pe 5, la trei puncte doar de lider!

Încă o mare victorie pentru echipa lui Marius Șumudică. Alex Maxim, eroul zilei (Video)

Maxim la 30 de ani are 6 goluri în acest sezon, fiind cel mai în formă jucător al lui Gaziantep: ”Am liniște, mi s-a acordat încredere. Nu simt presiune, încerc să mă concentrez pe ce am de făcut și să înscriu. Au fost momente în care am avut evoluții mai șterse - în special când programul a fost mai încărcat, cu meciurile echipei naționale - dar domnul Șumudică mi-a oferit încredere și m-a lăsat în teren, iar asta contează.

ADVERTISING

E un foarte bun pedagog, iar asta îl face special. El face o treabă excelentă din punctul acesta de vedere. Nu doar cu titularii, cu tot lotul. Vorbește și în engleză, și în portugheză”, a vorbit Maxim joi seara la DigiSport TV, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Formația lui Șumudică este depășită în Turcia doar de Alanyaspor (27 de puncte), Galarasaray (26) , Fenerbahce (26) și Beșiktaș (25).

În clasamentul golgheterilor, Maxim, fost jucător la Mainz și Stuttgart, este pe locul 4 în campionatul otoman.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB primește o ofertă scrisă pentru Dennis Man de 12 milioane de euro – surse

U Craiova 1948 are un nou antrenor

Avem peste 4.000 de cazuri noi de COVID-19, din aproape 28.000 de teste. Câți pacienți sunt internați la ATI (Infografice)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!