Încă o mare victorie pentru echipa lui Marius Șumudică. Alex Maxim, eroul zilei (Video)

Încă o mare victorie pentru echipa lui Marius Șumudică. Alex Maxim, eroul zilei (Video)

Gaziantep, gruparea din Turcia antrenată de Marius Șumudică, a mai repurtat o victorie în campionatul turc de fotbal, într-un meci în care românul Alexandru Maxim a făcut spectacol.

A fost 4-0 pentru oaspeții de la Gaziantep la Kasimpașa, goluri marcate de Maxim, o dublă în minutele 9 și 25, plus Jefferson în minutul 57 și Demir în minutul 79.

Presa din Turcia este la picioarele lui Marius Șumudică după încă un succes al lui Gaziantep

Sunt patru goluri consecutive acum pentru român în Turcia, după cele marcate în rundele precedente în jocurile cu Kocaelispor şi Fenerbahce.

ADVERTISING
https://twitter.com/FootGoalssTkpEt/status/1341782996492443649?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1341782996492443649%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fanatik.ro%2Fdan-petrescu-vacanta-de-vis-la-dubai-un-angajat-al-clubului-lorient-a-murit-pe-teren-19391663

Cu aceste trei puncte, Gaziantep urcă pe 4 în Super Lig, cu 24 de puncte, la două puncte în spatele locului 3, ocupat de Fener, loc de altfel de UEFA Conference League.

Echipa lui Șumi este neînvinsă în Turcia de la eșecul din prima etapă cu Galatasaray, fiind acum la doar 3 puncte în spatele liderei Alanyaspor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Victorie uriașă pentru Marius Șumudică

Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

Marius Șumudică, implicat într-un nou conflict în Turcia

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!