Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

Marius Șumudică și echipa sa Gaziantep au obținut o mare victorie în Turcia, scor 3-1 în fața celor de la Fenerbahce, iar după joc tehnicianul român a comentat șansele ca el să mai rămână în campionatul otoman.

Antrenorul de 49 de ani a urcat-o pe Gaziantep până pe locul 4 în Turcia, loc de cupă europeană, dar totuși acum nu crede că își va prelungi contractul scadent la primăvară. El spune că are deja oferte clare pe masă și că e dispus să îi dea curs uneia dintre ele în aprilie.

Victorie uriașă pentru Marius Șumudică

ADVERTISING

”Sunt în discuții cu clubul, ei doresc să îmi prelungească contractul pe încă 3 ani. Ei își doresc, dar e destul de greu să prelungesc. Mai am două oferte, una din Turcia și una din Arabia Saudită, incomparabil mai mari din punct de vedere material. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi ia mințile.

Vreau să duc echipa asta cât mai sus. Anul trecut am terminat pe 8, anul ăsta pe 6. De un an de zile nu pierd acasă. Echipa mea e singura care a marcat în ultimele 22 de meciuri și care nu pierde de 14 meciuri. Lucrurile astea spun ceva și îmi permit să mă gândesc mai sus. Există discuții cu o echipă de tradiție din Turcia”, puncta după această partidă Șumudică, la televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Românul Maxim a și marcat în această întălnire, 3-1 cu Fener, în minutul 40 din penalti, și el și Alin Toșca începând partida ca titulari.

Întrebat ce prime de joc au avut fotbaliștii săi pentru acest meci, Șumudică a dezvăluit că e vorba de sumă importantă:

”Orice victorie în Turcia înseamnă 250.000 de lire turcești plătiți de Federație. La egal se dau 150.000, din care bașcanul promite cât vrea. Noi avem un regulament clar, primim 30.000 de lire atât acasă, cât și în deplasare. În jurul a 3.000 de euro victoria, 1.500 egal. Astăzi am fost răsplătiți cu 50.000, am luat 5.000 de euro de fiecare. Dacă găsești un bașcan mai darnic, ajungi pe la 7-8.000 la un meci câștigat”.

Continuarea declarației lui Șumudică la televiziunea mai sus citată, TelekomSportTV.
ADVERTISING

Marius Șumudică o antrenează pe Gaziantep FK din vara anului trecut.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Universitatea Craiova caută antrenor după înfrângerea cu FCSB: Cele cinci variante pentru banca oltenilor

Ce spune Edi Iordănescu despre victoria lui CFR Cluj din meciul cu Dinamo

Topul celor mai bune jucătoare pe hard în 2020: Locul ocupat de Simona Halep

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!