Presa din Turcia este la picioarele lui Marius Șumudică după încă un succes al lui Gaziantep

Presa din Turcia este la picioarele lui Marius Șumudică după încă un succes al lui Gaziantep

Gaziantep e fără îndoială echipa momentului în Turcia, iar ea este antrenată după cum bine știm de românul Marius Șumudică, fost campion în Liga 1 cu Astra, dar și fost antrenor la Rapid sau FC Vaslui.

Trupa lui Șumi a urcat pe 4 în Super Lig după victoria de sâmbătă cu Fenerbahce, scor 3-1, iar unul din goluri a fost semnat de Alex Maxim, din penalti în minutul 40.

Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

După această victorie, Șumudică a devenit un personaj central în presa otomană, iar cotidianul foarte cunoscut Fanatik i-a realizat un amplu reportaj, un articol special, în care sunt relevate performanțele românului la Gaziantep în prezent. Și anume, el are cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere în campionat, 11 mai exact, 14 meciuri la rând fără înfrângere pe teren propriu, plus o ultimă înfrângere care a venit abia în luna ianuarie a acestui an.

ADVERTISING

În plus, a fost lăudat de către același ziar turc citat mai sus și Alex Maxim, care conduce clasamentul golgheterilor prin prisma golurilor marcate din penalti, cu 4 reușite.

Echipa lui Șumudică a ajuns la patru victorii în ultimele cinci meciuri disputate. Această poziție din clasament atinsă acum de Gaziantep, locul 4, asigură calificarea în Europa Conference League.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Victorie uriașă pentru Marius Șumudică

Reacția marelui Pele după ce Leo Messi i-a egalat un record vechi de 46 de ani

Vom avea un nou recensământ al populației în 2021. Cum poți obține o zi liberă pentru asta

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!