Reacția marelui Pele după ce Leo Messi i-a egalat un record vechi de 46 de ani

Leo Messi tocmai a egalat un imens record al marelui Pele, după ce a marcat în remiza dintre Barcelona și Valencia, scor 2-2 în La Liga.

Marea vedetă a catalanilor a marcat golul cu numărul 643 la Barca și l-a egalat astfel pe marele Pele, care a avut tot atâtea reușite pentru Santos și care deținea recordul din 1974 pentru goluri marcate la o singură echipă.

Marius Șumudică, aproape de plecarea de la Gaziantep, chiar și după victoria cu Fener. Ce oferte are pe masă tehnicianul român

Messi a marcat cu capul pe finalul primei reprize cu Valencia, deși inițial ratase un penalti, un penalti poate primit prea ușor de Barcelona.

ADVERTISING
Resumen de FC Barcelona vs Valencia CF (2-2)

La scurt timp după egalarea recordului care data de 46 de ani, Pele a scris pe pagina sa de Facebook:

”Când din inima ta se revarsă iubirea, este dificil să îţi schimbi calea. La fel ca tine, ştiu cum este să iubeşti să porţi în fiecare zi acelaşi tricou. La fel ca tine, ştiu că nimic nu este mai bun decât locul în care ne simţim acasă. Felicitări pentru recordul tău istoric, Lionel. Dar mai presus de orice, felicitări pentru cariera ta frumoasă la Barcelona. Poveşti ca ale noastre, de iubire pentru un singur club atât de mult timp, din nefericire vor fi din ce în ce mai rare în fotbal. Te admir foarte mult”, nota Pele pe contul său de socializare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Brazilianul a marcat 643 de goluri la Santos în perioada 1956 și 1974, în 19 sezoane, apoi s-a transferat la New York Cosmos, în SUA. Primul gol al lui Messi la Barcelona a fost în 2005 cu Albacete, de atunci a bifat 643 de reușite în 747 de meciuri, plus 282 de pase decisive.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ce spune Benny Adegbuyi, după marea victorie cu Badr Hari: Asta se întâmplă când intri cu mine în ring

Remiză spectaculoasă în primul meci din cadrul etapei a 15-a a Ligii 1

20 de noi specii descoperite în Pădurea de nori a Boliviei: „O vale neatinsă care debordează cu biodiversitate”

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!