Ce spune Benny Adegbuyi, după marea victorie cu Badr Hari: Asta se întâmplă când intri cu mine în ring

Ce spune Benny Adegbuyi, după marea victorie cu Badr Hari: Asta se întâmplă când intri cu mine în ring

Luptătorul român Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Badr Hari prin KO tehnic în runda cu numărul 3 a main event-ului din gala Glory 76 de K1, gală disputată în Olanda, la Rotterdam.

Chiar dacă a fost pus la podea în runda cu numărul 2, Benny a obținut victoria carierei în acest sport și la final a ținut să transmită un mesaj românilor care l-au susținut în ultima perioadă.

ADVERTISING

”Mă simt incredibil. A fost o performanță fantastică, pe alocuri dramatică. Mă așteptam că va începe rapid, e un luptător senzațional. Dar cum v-am spus, sunt dur că naiba! Știam că dacă îmi voi menține strategia, voi aduce durerea de care vă vorbeam. Când i-am aplicat un uppercut, am simțit că trebuie să merg mai departe. Cei din colț mi-au spus să merg peste el.

Victorie uriașă: Benny Adegbuyi l-a învins pe Badr Hari (Video)

Cred că i-am spart nasul. Îl respect, dar asta se întâmplă dacă a acceptat să intre în ring cu mine. Asta e, poate data viitoare e mai bun. Nu mă gândesc la un meci pentru centură cu Rico Verhoeven. Lăsăți-mă să mă bucur de victoria asta! Mulțumesc pentru tot, România!”, a vorbit la microfonul crainicului galei, după joc, Adegbuyi.

ADVERTISING

Luptătorul român a reușit o lovitură de dreapta de proporții în primele secunde ale rundei decisive, cea cu numărul 3. Pumnul i-a spart nasul marocanului, care s-a dezechilibrat, Benny a început apoi un atac de zile mari, Badr Hari a fost numărat o dată, iar după a doua numărătoare s-a văzut clar că nu mai poate continua.

Benjamin Adegbuyi a revenit în ring după o pauză de peste un an, el având un palmares impresionant în K1, de 34 de victorii și doar 6 înfrângeri. De partea cealaltă, Badr Hari luptase ultima data în decembrie 2019 cu Rico Verhoeven, el fiind unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai acestui sport.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ion Țiriac primește o veste proastă

Viitorul, la pământ de la venirea lui Rednic

5 tenismene române, pe tabloul principal de la Australian Open

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇