Marius Șumudică a obținut o mare victorie în Turcia. Echipa lui e la două puncte de primul loc

Marius Șumudică a obținut o mare victorie în Turcia. Echipa lui e la două puncte de primul loc

Marius Șumudică și echipa sa, Gaziantep, au urcat pe locul 2 în Turcia, după victoria cu 3-1 de duminică, împotriva formației Alanyaspor. Alexandru Maxim a înscris golul al treilea al echipei sale.

Gaziantep a deschis scorul rapid, în minutul 6, dar a fost egalată în minutul 26. Patru minute mai târziu, trupa lui Șumudică a trecut din nou în avantaj.

Alexandru Maxim, care a fost titular alături de Alin Toșca, a marcat în minutul 61, din pasa lui Kevin Mirallas, cel care pasase și la golul al doilea. Românul a preluat și a șutat din marginea careului, la colțul lung. Maxim a fost schimbat în minutul 74, după ce a primit cartonaș galben în minutul 70.

ADVERTISING

Fotbalistul naționalei României a urcat pe locul 2 și în clasamentul golgheterilor din Turcia, cu șapte reușite, la doar una de primul loc.

Aceasta a fost a patra victorie la rând pentru echipa lui Șumudică, ajungând astfel pe locul 2, la egalitate cu adversara de azi, dar cu un meci mai puțin disputat - 14.

Tot 14 meciuri au disputat și locul 1, Galatasaray, care are două puncte peste Gaziantep, și Fenerbahce, locul 4, cu un punct sub echipa lui Șumudică. Beșiktaș e pe 5, cu două puncte mai puțin decât Gaziantep, dar cu un meci mai puțin disputat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marius Șumudică ar putea urca pe primul loc, cel puțin pentru câteva ore, sâmbăta viitoare, când va juca împotriva ultimei clasate, Erzurum. Echipa are doar un punct în ultimele șapte meciuri.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇