Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon, reacție dură față de tenismenii care vor merge la US Open

Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon, reacție dură față de tenismenii care vor merge la US Open

Foarte multe jucătoare și jucători de top nu vor participa la această ediție de US Open, al doilea turneu de Mare Șlem din acest ciudat an 2020, în care pandemia de coronavirus a anulat extrem de multe turnee.

Marion Bartoli, marea sportivă din Franța, campioană la Wimbledon în 2013, a lansat un mesaj către oamenii care vor merge la US Open și către câștigători, spunând că ei trebuie să realizeze că nu vor fi campioni reali.

Simona Halep, Bianca Andreescu, Kiki Bertens, Rafa Nadal, Roger Federer, Elina Svitolina sunt doar câteva dintre numele mari care nu vor merge anul acesta la Flushing Meadows.

ADVERTISING

Probleme de sănătate pentru Garbine Muguruza, care riscă să rateze participarea la US Open

"Cred că jucătoarea și jucătorul care vor câștiga US Open-ul în aceste circumstanțe vor ști că nu au câștigat cu adevărat US Open-ul. Un US Open real, veridic, aș spune eu. Nu poți să spui că ai cucerit un titlu de Mare Șlem când 20 dintre primii 32 nu sunt acolo, nu participă. Știi că e doar un turneu obișnuit, ești fericit că ai învins, că ai fost capabil să treci peste toate dificultățile, că ai trecut prin această situație, însă nu îl poți numi cu adevărat un Grand Slam când sunt atâția care nici măcar nu participă, serios vorbind. Încă sunt multe dubii în mintea jucătorilor, mulți sunt în dubiu, alții renunță la participare, zilnic mai apare un astfel de anunț și de la mari campioni, nu de la oricine. Oare nu ar trebui să-i despăgubim în loc să-i supunem atâtor riscuri?", a declarat Bartoli conform celor de la Tennis Threads.

ADVERTISING

Simona Halep a ales să rămână în Europa și să meargă în luna septembrie la turneele de la Roma și Roland Garros, pe 14 și apoi 27 septembrie.

Simona Halep, favorita numărul 1 la Mastersul de la Roma. Ce jucătoare de top vor lipsi de la Foro Italico

31 august - 13 septembrie este data de desfășurare a US Open, la New York.

D.A.

Marion Bartoli wins Wimbledon 2013: Highlights v Sabine Lisicki
ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!