Probleme de sănătate pentru Garbine Muguruza, care riscă să rateze participarea la US Open

Probleme de sănătate pentru Garbine Muguruza, care riscă să rateze participarea la US Open

Garbine Muguruza, dublă campioană de Mare Șlem, la Roland Garros și Wimbledon, întâmpină dificultăți în pregătirea pentru US Open, al doilea turneu de tip GS din acest an.

Iberica s-a retras la turneul de tip Masters de la New York, mutat aici de la Cincinnati din cauza pandemiei de coronavirus, din cauza unei accidentări la gleznă care pune în pericol și prezența sa la Flushing Meadows.

Muguruza merge la US Open deoarece este "o competitoare înnăscută"

Sportiva cu origini din Venezuela, în prezent pe 16 WTA, s-a pregătit intens pe hard pentru circuitul american, și anume New York – Western & Southern Open (21-28 august) și US Open (31 august – 13 septembrie), dar acum a trebuit să își schimbe de urgență planurile: “Am decis să mă retrag de la Western & Southern Open din cauza unui disconfort apărut la nivelul gleznei stângi. Îmi doresc enorm să revin pe circuit și să joc la New York. Voi munci mult pentru a fi pregătită peste câteva zile”, a punctat Garbine pe contul său de Twitter.

ADVERTISING

La 26 de ani, Muguruza s-a reinventat în acest an, când a reușit să se califice până în finala de la Australian Open, pierdută în trei seturi la Sofia Kenin.

Muguruza nu a avansat niciodată mai departe de faza optimilor la US Open (2017).

Sofia Kenin vs Garbiñe Muguruza - Extended Highlights | Australian Open 2020 Final

Din primele 8 jucătoare WTA ale lumii, 6 din ele au decis să refuze participarea la acest turneu de Mare Șlem, inclusiv Simona Halep, 2 în lume.

Simona Halep nu merge la US Open 2020

Vezi și alte știri interesante din tenis pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Darren Cahill spune un adevăr dureros despre situația din tenis

Probleme la turneul de la Praga, acolo unde un tenismen a fost confirmat cu noul coronavirus

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!