Probleme la turneul de la Praga, acolo unde un tenismen a fost confirmat cu noul coronavirus

Probleme la turneul de la Praga, acolo unde un tenismen a fost confirmat cu noul coronavirus

Un tenismen a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus chiar la turneul challenger de la Praga, prima competiţie după întreruperea circuitului ATP din cauza pandemiei de coronavirus, oraș în care se află și Simona Halep, cea care duminică va da piept în marea finală a turneului WTA cu Elise Mertens.

Numele tenismenului infectat cu COVID-19 nu a fost dat publicității, iar ATP a postat doar un comunicat de presă pe contul oficial de Twitter în care spune, printre altele, că jucătorul a fost plasat în carantină la domiciliul său, aflat în Cehia.

ADVERTISING

"În urma testelor efectuate înaintea turneului ATP Challenger de la Praga, un jucător a dat rezultate pozitive pentru Covid-19. Jucătorul nu este calificat pentru tabloul principal al turneului, nici pentru calificări".

O parte din comunicatul de presă emis de ATP în legătură cu tenismenul infectat cu COVID-19

Cel mai probabil este vorba despre o rezervă pentru tabloul calificărilor prezentă oricum în țara sa de rezidență, Cehia.

La turneul ATP challenger de la Praga, desfășurat în același oraș cu turneul WTA unde Simona Halep joacă duminică finala, în aceeași locație chiar, unde se desfășoară și turneul feminin, la clubul de tenis Sparta Praga, cel mai bine clasat sportiv este Stan Wawrinka, locul 17 mondial.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Miză financiară deosebită pentru Simona Halep în finala turneului WTA de la Praga

În luna iunie, mai mulți jucători de prim rang au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, după ce au disputat meciuri la competiția demonstrativă Adria Tour, printre care Novak Djokovici, Borna Ciorici, Viktor Troicki şi Grigor Dimitrov.

D.A.

Iată și alte știri interesante despre turneul WTA de la Praga, pe care le găsiți pe SpotMedia.ro:

Cine este Elise Mertens, adversara Simonei Halep în marea finală de la Praga

Avancronica finalei WTA de la Praga: Simona Halep versus Elise Mertens. Românca își poate lua revanșa după ultimul act de la Doha

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!