Liga 1: FCSB intră în criză și ajunge la trei înfrângeri consecutive

Liga 1: FCSB intră în criză și ajunge la trei înfrângeri consecutive

FCSB este deja o formație în criză după ce duminică a pierdut în Liga 1 în fața celor de la AFC Hermannstadt, scor 0-1 în etapa cu numărul 23 din stagiunea competițională 2020/2021.

Singurul gol a venit din penalti, prin Romario Pires, în minutul 12.

Sibiul a deschis scorul cumva total nemeritat, primind o lovitură de la 11 metri gratuit din partea arbitrului Cătălin Popa. A fost o fază discutabilă în careu în minutul 12, când Andrei Vlad a sărit să culeagă o minge, a sărit la ea și atacantul gazdelor Bagarici, iar acest contact a fost considerat fault de către Popa, greu de înțeles de ce.

FCSB condusă în meciul cu Hermannstadt. Romario Pires a deschis scorul

A fost suficient pentru ca jucătorii în roșu și albastru să înceapă să fie frustrați, nervoși, să nu le mai iasă chiar nimic, așa cum s-a întâmplat și în ultimele două partide, doi de 0-1 cu Clinceni și Dinamo.

ADVERTISING

În minutul 52, Sibiul a fost iertat de un cartonaș roșu, pe care îl putea primi Sîntean după un cot în figură administrat lui Octavian Popescu, cot pe care Popa, fiind cu spatele nu îl putea vedea, dar ar fi fost de datoria tușierului să o facă.

Mai departe, spre finalul partidei, Alexandru Buziuc, introdus și el pe teren la FCSB, a marcat un gol din apropierea careului mic, dar acesta a fost anulat pe motiv de offside.

Trebuie spus că nici FCSB nu a rupt gura târgului, ocaziile de gol aproape că au lipsit, poate doar Buziuc un șut de la 11-12 metri mult peste poartă, sau o lovitură liberă bătută de Coman și prinsă în doi timpi de portarul rival. Dar și un șut bun de la distanță semnat de Nedelcu, scos cu greu în corner de portarul Figueiredo.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și a venit și această înfrângere, cu același scor, 0-1, o mare surpriză în Liga 1, iar FCSB riscă iarăși să piardă locul 1 pe care încă îl are, până când luni va evolua CFR Cluj. Sibiul urcă pe locul 14 cu 22 de puncte, peste FC Voluntari.

Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano - Măţel, Matricardi, Stoica, Opruţ - Pires, Petrescu, Aias Aosman, Belu - Sîntean, Bagarici.

FCSB: Andrei Vlad - Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Ad. Şut, Olaru, Moruţan - Oct. Popescu, F. Tănase (cpt), Fl. Coman.

ADVERTISING

Arbitru: C.Popa.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Răzvan Lucescu ar fi fost demis de la Al Hilal - presă

Serena Williams este favorita pariorilor în vederea înfruntării cu Simona Halep în sferturile de la Australian Open

Decizie radicală la FCSB în ce îl privește pe ultimul atacant transferat de formația lui Gigi Becali

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!