Ion Țiriac ia o decizie drastică: Anunțul făcut de omul său de încredere

Ion Țiriac ia o decizie drastică: Anunțul făcut de omul său de încredere

Ion Țiriac nu și-a luat gândul de la organizarea turneului de la Madrid în acest an, care trebuia să aibă loc în luna mai, dar o va face doar în condițiile sale.

Astfel, Țiriac a decis să micșoreze substanțial premiile pe care le va oferi sportivilor, atât la ediția din acest an, cât și la ediția de anul următor.

Directorul turneului de la Madrid, Feliciano Lopez, spune că toate competițile vor face acest lucru în perioada următoare.

"Companiile și sponsorii ar putea concedia oameni. Asta se întâmplă peste tot în lume și primul lucru pe care îl taie sunt sponsorizările, iar asta va afecta masiv tenisul. Trebuie să înțelegem că tenisul nu va mai fi la fel, cel puțin pentru un an, doi sau trei. Nu știu cât de mult. Însă trebuie să supraviețuim și să fim uniți.

ADVERTISING

Jucătorii trebue să înțeleagă că va fi o micșorare substanțială a premiilor. Este singurul scenariu pe care îl văd, turneele vor supraviețui doar dacă vor micșora radical premiile. Nu doar pentru acest an, ci și pentru sezonul următor", a afirmat Feliciano Lopez, citat de BBC.

Turneul lui Ion Țiriac trebuia să aibă loc în luna mai, însă a fost amânat, dar omul de afaceri dorește să-l organizeze în această toamnă.

Astfel, conform calendarului gândit de WTA și ATP, turneul ar putea avea loc între 14 și 20 septembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În perioada fără turnee, multe voci din tenis s-au plâns de probleme financiare, dar Simona Halep și-a ajutat echipa cu bani chiar și în aceste momente dificile.

C.S.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!