Horia Tecău, despre Adria Tour, Novak Djokovic și de ce n-ar participa la un Grand Slam dacă i s-ar impune să se vaccineze

Horia Tecău, despre Adria Tour, Novak Djokovic și de ce n-ar participa la un Grand Slam dacă i s-ar impune să se vaccineze

Horia Tecău a abordat mai multe teme actuale din lumea tenisului.

Într-un interviu acordat Știrile Pro TV, tenismenul român spune că nu și-a schimbat părerea despre Novak Djokovic după Adria Tour.

"Sincer, mi-a plăcut ideea, aș fi vrut ca evenimentul să se încheie curat, pentru a se demonstra că se poate relua o activitate sportivă, cu norme. Îmi doream să se demonstreze că se revine la o normalitate. Cred că acolo s-a întâmplat un pic prea devreme, prea mult", a spus Tecău.

"Cred că sunt niște măsuri care trebuie luate, pentru a se relua activitatea. Mi-a plăcut atitudinea lor, noi iubim sportul, vrem să facem sport, suntem tineri, suntem sănătoși, reluăm viața.. Dar când tragi linie și apar cazuri acolo, poate nu au respectat normele. Când organizezi un astfel de eveniment, cu public, atitudinea este să oferim lumii spectacol, vrem să reluăm viața normală. Dar, cu un asffel de rezultat este afectat tot circuitul. Pentru mine, imaginea lui Djokovic nu a avut de suferit, pentru că intenția lui a fost bună. A fost un eveniment care a arătat bine, fanii tenisului au fost înnebuniți. Și normele sunt făcute cu un anumit motiv", a adăugat sportivul nostru.

ADVERTISING

Horia Tecău a vorbit și despre un eventual vaccin anti-Covid și despre ce ar face el dacă ar fi obligat să se vaccineze pentru a participa la un turneu.

″În acest moment, fără informații, fără cunoștințe, vaccinarea nu este o opțiune pentru mine. Nu aș participa la următorul Grand Slam dacă mi s-ar impune asta. Dacă nu știu că este un test ok, că nu sunt efecte secundare”, a conchis acesta.

20 este locul ocupat în ierarhia ATP la dublu de Horia Tecău.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇