Gică Hagi dezvăluie ce i-a transmis Steven Gerrard despre Ianis

Gică Hagi dezvăluie ce i-a transmis Steven Gerrard despre Ianis

Gică Hagi a oferit detalii despre o vizita pe care a făcut-o în Scoția, unde s-a întâlnit cu Steven Gerrard pentru a discuta despre fiul său Ianis.

Hagi spune că Gerrrard are o părere foarte bună despre Ianis și că scoțienii au încă încredere în el.

"Eu știu că Ianis e văzut foarte bine, e apreciat. Crește și face parte din grup. Am fost încântat când am vorbit cu Gerrard. Când am fost acolo, m-au întâmpinat foarte frumos. Atunci am văzut valoarea acestui club. Ei m-au primit cel mai bine, m-au luat separat în vestiar, mi-au dat un tricou cu numele meu. Mi-au spus că speră ca băiatul meu să ajungă cât mai departe, să confirme", a spus Gică Hagi la Pro Sport Live.

ADVERTISING

Totodată, Gică Hagi considera că fiul sau a confirmat deja așteptările în străinătate.

"A demonstrat tuturor că e valoros! A demonstrat și în continuare, a jucat în Champions League, a făcut bine. Când nu mai are spațiu, trebuie să-și caute spațiu. A plecat la Rangers, are un an foarte bun. În momentul de față, e printre cei mai buni pasatori din campionatul Scoției. Nu are goluri multe, dar nici eu la un moment dat nu m-am identificat cu golurile.

Ar trebui să marcheze mai multe goluri, cu siguranță va crește foarte mult. Trece printr-o perioadă foarte bună, e pe primul loc și e singurul jucător din România care joacă în Vest la o echipă din cupele europene. Din 20 de meciuri, el a jucat 13 meciuri", a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇