Gică Hagi face un anunț important despre viitorul său

Gică Hagi face un anunț important despre viitorul său

Plecat din funcția de manager tehnic de la Viitorul în vara acestui an, Gică Hagi a vorbit despre ce va urma pentru el.

Regele a anunțat că și-a luat un an sabatic, însă din 2021 își dorește să revină pe bancă. Prioritatea sa va fi revenirea la Viitorul, însă doar dacă va avea un buget suficient de mare pentru a se lupta la titlu. El speră astfel să atragă noi investitori, care să îl sprijine.

În caz contrar, Hagi vrea să preia o echipă din străinătate.

"Planul meu este acela de a încerca să devin cel mai bun, să câștig ca manager. O să-mi caut o provocare la noi, la mine la club, dacă mi se poate oferi. Dacă nu, o să caut în altă parte. Vreau să antrenez o echipă mare, nu știu din ce țară, care să aibă un obiectiv foarte bun intern și european sau o națională în care să încerc să devin cel mai bun", a spus Hagi la Pro Sport Live.

ADVERTISING

De asemenea, Hagi a explicat de ce a plecat de la Viitorul și cu ce se ocupă acum.

"Am stat 10 ani de când am făcut tot proiectul. Au fost 10 ani grei, dintre care 6 ani pe banca echipei. Am crezut că e momentul în care să reflectez, să am un an în care să revizuiesc tot ce e la club pentru a construi următorul proiect, pe următorii 10 ani.

Am simțit că ar trebui să ies, să văd toate lucrurile care sunt și în afara terenului, academia, să văd jucătorii, selecția, metodica. Îmi doresc să antrenez, dar am simțit că e momentul să stau mai mult cu conducerea", a mai spus Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!