Gică Hagi aduce la Farul un atacant de națională pentru milioane de euro

Gică Hagi aduce la Farul un atacant de națională pentru milioane de euro

Farul Constanța, campioana en-titre a României, dorește să facă un transfer de mare valoare, și anume aducerea unui atacant de naționala mare la club.

Marinarii au în continuare ambiții mari, chiar dacă nu au reușit să facă un început de stagiune extraordinar în Liga 1. Hagi a recunoscut că își dorește transferul definitiv al lui Louis Munteanu, 22 de ani, împrumutat acum de la Fiorentina, pentru un sezon.

Italienii nu au considerat nici anul acesta că românul poate fi o opțiune în atac, așa că l-au cedat iarăși împrumut la Farul. Fiorentina l-a adus în 2020 în Serie A pe Munteanu pentru suma de 1,7 milioane de euro.

ADVERTISING

„Dacă vin acționarii, da, îl cumpărăm definitiv. E simplu la Louis Munteanu. El este unul dintre cei mai buni atacanți din România. La o vârstă foarte mică, atunci când a fost convocat la loturile naționale, a marcat goluri. Cred că e golgheter la orice lot la care a fost. Are cele mai multe goluri față de toți atacanții care au fost la loturile naționale. E unul dintre atacanții noștri care demonstrează că e valoros. Cât de valoros e și cât de mare e? Întotdeauna e loc de mai bine. E la început, are 21 de ani, dar e un vârf complet. Este un atacant complet, face parte din loturile noastre foarte bune.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Se asociază foarte bine cu ceilalți, știe fotbal. Are o calitate pe care nu mulți o au. Marchează foarte multe goluri din afara careului, deci nu e periculos doar în careu”, a spus Gică Hagi la Fanatik Superliga.

Cota lui Louis Munteanu în prezent este de 1,4 milioane de euro. Sezonul trecut, el a marcat 10 goluri la Farul, inclusiv acela care a făcut-o campioană, golul de 3-2 cu FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!