Atacul la Ianis Hagi a ajuns și în presa scoțiană: Va căuta să demonstreze că a fost o greșeală

Atacul la Ianis Hagi a ajuns și în presa scoțiană: Va căuta să demonstreze că a fost o greșeală

Presa scoțiană a vorbit pe larg despre atacurile care au început în ultimele zile la adresa lui Ianis Hagi, după evoluția sa mai ștearsă din cadrul partidei cu Belarus de joi, scor 0-0 în preliminariile EURO 2024.

Hagi a fost introdus în partea secundă a meciului de la Budapesta, dar nu a avut niciun fel de realizare ofensivă. Iar prestația fostului jucător de la Rangers l-a dezamăgit pe Silviu Ilie, fost campion al României cu Oțelul Galați, care a avut o reacție dură la adresa lui Ianis pe rețelele de socializare: ”Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”, a fost mesajul postat pe Facebook de Silviu Ilie.

ADVERTISING

Presa scoțiană a aflat și ea de acest atac și a ținut să analizeze și ea prestația românului, care este împrumutat de Glasgow Rangers în prima ligă spaniolă, la Alaves: "Ianis Hagi, împrumutat de Rangers, a fost vizat de o lovitură înjositoare din partea compatriotului și fostului fundaș Silviu Ilie. Hagi se confruntă cu probleme similare, pe care le-a avut și la Rangers. El a fost lăsat pe bancă în meciul țării sale de la Euro 2024, împotriva Belarusului. și a primit mai puțin de jumătate de oră în repriza secundă pentru a schimba jocul, care s-a terminat cu scorul de 0-0.

Ianis Hagi, first goal for Glasgow Rangers FC

După meci, Hagi a primit mai multe critici dure din partea lui Ilie, care crede că singurul motiv pentru care fotbalistul lui Rangers joacă la un nivel înalt este pentru că poartă numele tatălui său, Gheorghe. Hagi va căuta să demonstreze că a fost o greșeală din partea celor care s-au îndoit de el, în meciul cu Andorra", scrie presa scoțiană, prin portalul Football Scotland.

ADVERTISING

Hagi a prins 6 partide deja pentru Alaves în Primera Division, contribuind decisiv la ultima reușită a bascilor, în meciul cu Betis, scor 1-1. El este anunțat titular în meciul cu Andorra, duminică de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!