FRF rupe tăcerea în cazul Boloni: "Timpul s-a scurs"

FRF rupe tăcerea în cazul Boloni: "Timpul s-a scurs"

Federația Română de Fotbal i-a făcut a patra „ofertă-contraofertă” lui Ladislau Boloni.

Dezvăluirea a fost făcută de consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, care lasă de înțeles că este ultima ofertă pe care FRF i-o va prezenta tehnicianului în vârstă de 68 de ani.

"Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negiocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. - care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui", a spus Andrei Vochin la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat", a completat acesta.

Din informațiile prezentate în presă, FRF i-a propus lui Ladislau Boloni un contract pe doi ani, cu un salariu anual de 300.000 de euro.

De partea cealaltă, Boloni cere un contract pe patru ani și solicită, de asemenea, cooptarea în staff-ul tehnic a unor strâini, lucru cu care FRF nu este de acord.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇