Florinel Coman, în pericol după meciul cu Oțelul: "Sancțiunile sunt foarte mari"

Florinel Coman, în pericol după meciul cu Oțelul: "Sancțiunile sunt foarte mari"

Florinel Coman a fost protagonistul unor momente incredibile la finalul meciului cu Oțelul.

După ce a luat un cartonaș galben pentru că și-a lovit un adversar, Coman și-a dat seama că va fi suspendat cu CFR Cluj.

El a căutat astfel cu tot dinadinsul să mai primească un cartonaș galben, în așa fel încât să fie eliminat și să stea în Cupa României, contra lui U Craiova 1948.

În cele din urmă, Coman a fost eliminat și va fi suspendat în Cupă, după ce a avut mai multe tentative: a înjurat arbitrul de mai multe ori, a blocat repunerea jocului și în cele din urmă a fost eliminat. Totuși, Ion Crăciunescu spune că ar putea primi o suspendare mult mai mare.

ADVERTISING

"În alte țări e privită extrem de sever (n.r.- o atitudine ca cea a lui Coman), sancțiunile sunt foarte mari pentru astfel de gesturi. Florinel Coman mi s-a părut foarte nervos astăzi. Nu poți să te comporți ca un birjar, să înjuri de nu știu câte ori.

Ramos, pentru că a luat intenționat al doilea galben, a fost suspendat 9 etape. Coman a luat al doilea galben ca să nu joace în Cupă și să joace în campionat", a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Oțelul Galați, scor 0-2, într-un meci din etapa a 18-a din Superligă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 37 de puncte, cinci peste CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Etapa următoare, FCSB se va deplasa pe terenul lui CFR Cluj. Până atunci, FCSB mai are și un meci în Cupa României, în deplasare la U Craiova 1948.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇