Tensiuni la FCSB: "Totul a fost premeditat"

Tensiuni la FCSB: "Totul a fost premeditat"

La FCSB a izbucnit un scandal în acest final de an.

Bunicul lui Andrea Compagno acuză tratamentul la care este supus nepotul său de conducerea clubului.

Acesta afirmă că Andrea Compagno a fost ignorat în mod deliberat de colegi pentru a nu înscrie, în timp ce conducerea nu-l mai dorește.

„Nu mai sunt condiții pentru ca el (n.r. – Andrea Compagno) să continue la FCSB. Au făcut totul, înainte să înceapă campionatul! Cu argumentul că sunt multe competiții, campionat, Cupa României, Conference, au inventat rolul de 9 fals, l-au încercat pe toate pozițiile, apoi au renunțat, nimeni nu a putut să joace.

ADVERTISING

În plus, au încercat până acum câteva jocuri să joace cu Miculescu atacant central, eșec total, cu tot respectul pentru Miculescu, dar până și el a declarat că a juca pe postul de atacant central cu spatele la poartă nu este rolul lui.

În ciuda a toate aceste lucruri, Andrea a fost un profesionist care a tăcut și s-a antrenat mereu cu o seriozitate pe care trebuie să o recunoaștem. Acceptăm toate deciziile clubului. S-a văzut pe teren, a fost folosit în mod repetat, dar nu s-a plâns niciodată coechipierilor care nu-l servesc, după modul și caracteristicile lui.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe teren, prea mulți jucători joacă pentru ei înșiși, pentru succesul lor, iar asta îi dăunează lui Andrea, echipa este aceeași, dar nimeni nu a luat vreodată o decizie de sus, evident că le e bine așa…

Andrea va elimina în curând neliniștea, cu stilul lui și zâmbetul pe buze, totul a fost premeditat, eu așa zic. Sper să mă înșel”, a comentat bunicul lui Andrea Compagno, la un articol în care se vorbea despre posibilitatea ca atacantul italian să plece de la FCSB, citat de prosport.ro.

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului 2022 de la U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane de euro.

ADVERTISING

A marcat 20 de goluri în cele 52 de meciuri pentru FCSB din toate competițiile.

A intrat într-un con de umbră și în ultimele 8 partide nu a mai înscris.

El este cotat de Transfermarkt la 2.5 milioane de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇